Latex spuiten muren en plafonds

en van de nieuwste technieken in de schilderbranche is het Airless spuiten.
Airless spuitwerk is een snelle manier van het structuur en streeploos schilderen van uw wanden en plafond. Dit kan in een zeer korte tijd. De airless spuit specialist gebruikt een schrob vaste matte latex. Dit is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek zonder dat de latex afgeeft of aangetast wordt.
 
 
Het aanbrengen van latex met een airless heeft de volgende voordelen:
• Het opspuiten van latex geeft een mooier resultaat dan met de verfroller
• Het "rollen" laat altijd een structuur na terwijl je daar bij opspuiten geen last van hebt
• Het is in elke gewenste kleur mogelijk
• Geeft een strakke afwerking
• Een hogere productiesnelheid dus is goedkoper
 
Voor een mooie afwerking van glad stucwerk is latex spuiten erg aan te bevelen. Het airless spuiten van latex spuiten zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is. Het geeft een fraai en gelijkmatig eindresultaat wat geen roller kan evenaren. Deze manier van latex spuiten is uitermate efficiënt en wordt al jaren door ons toegepast in bestaande en nieuwbouw panden. Voor een mooie afwerking dient de ondergrond zeer goed afgewerkt te zijn. Meestal worden de wanden en plafonds eerst door ons glad gestuct waarna we de latex spuiten.

Eén van de nieuwste technieken in de schilderbranche is het Airless spuiten. Airless spuitwerk ofwel latex spuiten is een snelle manier van het structuur- en streeploos schilderen van wanden en plafond.

Spuiten sausen latex muren plafond plafonds schilder spuitwerk airless verf sauzen muurverfHet aanbrengen van latex met een airless heeft de volgende voordelen:

• Het spuiten van latex geeft een veel mooier resultaat dan met de verfroller

• Het "rollen" laat altijd een structuur na terwijl je daar bij spuiten geen last van hebt

• Het is in elke gewenste kleur mogelijk

• Geeft een strakke afwerking


Voor een mooie afwerking van glad stucwerk is latex spuiten erg aan te bevelen. Het airless spuiten van latex, zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is. Het geeft een fraai en gelijkmatig eindresultaat wat geen roller kan evenaren. Deze manier van latex spuiten is uitermate efficiënt. Voor een mooie afwerking dient de ondergrond zeer glad afgewerkt te zijn. Meestal worden de wanden en plafonds eerst door ons glad gepleisterd, waarna we de latex spuiten.

Klinkbouw Totaalonderhoud: dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Bent u op zoek naar een aannemer, loodgieter, glaszetter, schilder, houten kozijnen, ramen, deuren, isolatieglas, dubbelglas, vervangen ramen en deuren, houtrot, timmerbedrijf, HR++ isolatieglas plaatsen, schilderwerk, herstellen houtrot, buitenschilderwerk, zinken dakgoten, dakrenovatie, vervangen goot, gescheurd lood vernieuwen, dakwerk, verhelpen lekkage, onderhoud, schilder, glashandel, glas in lood, enkel glas vervangen door isolatieglas, hardhouten kozijnen, vervanging ruit dubbelglas, isoleren, restauratie, renovatie. Vraag hier direct online een vrijblijvende offerte aan.  

 

Klinkbouw aannemer, loodgieter, schilder en glaszetter in Leiden en Den Haag