Kleuradvies schilderwerk

Onze schilders geven uw woning kleur. Van binnen en van buiten. Maar welke kleur? Houdt u van een onopvallende, vertrouwde kleurstelling? Houdt u van heldere kleuren en duidelijke contrasten? Kiest u voor zachte tinten? Of twijfelt u met welke kleuren u het gewenste resultaat bereikt? 

Wij geven u dan graag kleuradvies. We weten uit ervaring wat kleur met een ruimte doet. Daarom brengen we uw smaak in beeld en denken we met u mee, waarbij we rekening houden met de stijl van uw woning, met uw interieur, met de lichtval en/of met uw woonomgeving. Niets is belangrijker dan harmonie in de kleurstelling.

We maken graag een eerste 'opzetje' voor u. We schilderen dan een gedeelte in de gekozen kleur, waarna u deze kunt beoordelen en eventueel bijstellen. Voor dit kleuradvies komen wij naar u toe. Mogen wij het schilderwerk voor u verzorgen, dan beschouwen wij ons advies als een service.

Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan, klik hier 

 

Klassieke kleuren

Sikkens erkende schilder schildersbedrijf Leiden Den Haag

 

Ral kleuren

Klink Schilderwerken schilder Leiden Den Haag erkende Leidse schilders schildersbedrijf

 

Farrow & Ball

Farrow and Ball klink schilder restauratie monumenten erkende schilders schilderwerken Leiden Den Haag


Kleurenwaaiers

Waarschuwing: Getoonde kleurenkaart geeft een benadering van de kleuren. De afstelling van uw computerscherm kan de kleuren doen afwijken van de werkelijke kleuren. Wij raden u aan een officiële RAL kleurenkaart te raadplegen voor een precieze kleurweergave. Neemt u ook voor kleuradvies en gebruik van kleurenwaaiers contact met ons op.

Klinkbouw Totaalonderhoud: dé specialist in verantwoord totaalonderhoud

Bent u op zoek naar een aannemer, loodgieter, glaszetter, schilder, houten kozijnen, ramen, deuren, isolatieglas, dubbelglas, vervangen ramen en deuren, houtrot, timmerbedrijf, HR++ isolatieglas plaatsen, schilderwerk, herstellen houtrot, buitenschilderwerk, zinken dakgoten, dakrenovatie, vervangen goot, gescheurd lood vernieuwen, dakwerk, verhelpen lekkage, onderhoud, schilder, glashandel, glas in lood, enkel glas vervangen door isolatieglas, hardhouten kozijnen, vervanging ruit dubbelglas, isoleren, restauratie, renovatie. Vraag hier direct online een vrijblijvende offerte aan.  

 

Klinkbouw aannemer, loodgieter, schilder en glaszetter in Leiden en Den Haag